Permitering av Brian

Postet av Ullensaker Issportklubb den 13. Mar 2020

Hei alle sammen!

Grunnet Coronaviruset med de økonomiske konsekvenser dette får for klubben med fravær av inntekter, trenger vi å ha fokus på å begrense våre utgifter. Styret har derfor besluttet å permittere Brian.

Hans permittering trår i kraft fra onsdag 18.mars og er satt til å vare ut august. Dette vil kunne endres ut fra utviklingen på Coronaviruset.

Styret finner det leit at vi må ta dette grepet, men klubbens økonomi må stå i fokus i den usikre tiden vi går i møte.

Jeg og Brian har en løpende god dialog.

Mvh

Roy Albin Bylund

Styreleder 



Ishallen stenger for resten av sesongen

Postet av Ullensaker Issportklubb den 12. Mar 2020

Hei alle sammen!

Da har styret tatt den kjedelige, men dessverre nødvendige beslutningen om å stenge ishallen. Grunnlaget for en stengning er den eskalerende smittefaren ifm koronaviruset. Styret kan ikke annet enn å beklage oppstått situasjon.

Stengningen gjøres med umiddelbar virkning, MED UNNTAK AV fotografering torsdag 12.mars. Hvis det er noen på de lag som er satt opp som ikke ønsker å delta på fotograferingen, er det selvfølgelig helt greit. Selv om lagbildet muligens ikke blir komplett, får dere tatt bilder av den enkelte spiller.

All aktivitet i ishallen opphører ut sesongen. Og vi understreker at det gjelder ALL aktivitet.

For de som ønsker å hente hockeyutstyr, må det gjøres innen utgangen av søndag 15.mars. Fom mandag 16.mars vil ikke våre adgangskort fungere (inntil videre). Isen vil bli tatt ila neste uke.

Skulle noen ha spm så ikke nøl med å sende meg en mail.

Mvh

Roy Albin Bylund