​Road Trip part 1/2

Postet av A-laget den 15. Nov 2015


Flyers har i dag spilt kamp 2 av 4 bortekamper på rad, borte mot Ringerike 2 – nok en brakseier med 14 – 6 i favør Flyers som resultat. Før dette besøkte Flyers Skedsmo i forrige uke, noe som dessverre endte i et forsmedelig tap 7-6, etter en horribel åpning på kampen i Skedsmo ishall. Vi oppsummerer begge kampene.

Skedsmo IHK – Flyers 7 – 6

En første periode som ender 5-1 i favør hjemmelaget skulle prege hele denne kampen, som i stor grad ender med tap nettopp på grunn av denne åpningen. Flyers virket som om de trodde de fremdeles «red» på serieåpningens herlige spill mot JAR IK, men ingen kamper er like, skulle det vise seg.

Med forfall fra to av lagets profiler, Daniel Donborn og Calle Sparf, kun kort tid før kampstart, skulle det vise seg for vanskelig å hente inn igjen dette. Flyers jobber seg igjennom kampen, men makter ikke å vinne de siste periodene med mer enn 5-2, og mattestykket tilsier dermed at sesongens første tap var et faktum.


Ringerike Panthers 2 – Flyers 6 – 14

Etter bortetapet mot Skedsmo, der Flyers starter matchen veldig dårlig, gikk laget inn første perioden borte mot Ringerike Panthers 2 med noe bedre resultat, og vinner perioden med 2-1. Totalt sett er det allikevel ingen bra periode fra Flyers.

- Vi åpner igjen med for stor selvtillitt, og det virker som om spillerene i dag ikke var villige til å gjøre en skikkelig jobb der ute, sier Coach Sahlvall om åpningsperioden.

Laget trakk inn i garderoben i pausen og snakket godt om essensen av lagspill, at man spiller for hverandre, og for å gjøre hverandre gode. Flyers fremsto etter det som et nytt lag da de entret isen til andre periode, og dette ga umiddelbart resultater.

Anført av en friskmeldt Daniel Donborn høynet Flyers tempoet og kjørte over vertene med 9 mål og kun 3 baklengs. Kampen var på dette punktet i realiteten avgjort, og tredje perioden ble så en transportetappe der flere feil førte til en viss fruastrasjon fra coach Sahlvall, tross det gode resultatet.

- Siste periode spiller vi mest «av», men vi gjør små enkle feil som gjør at vi slipper inn for billige mål, som vi må få bort, sier Sahlvall, som påpeker at tross 2 viktige poeng er det hjem til en ny uke med hardt arbeid.

Kaptein Thomas Pettersson sier seg enig;

- En ledelse på fem-seks mål gjør at vi fokuserer for mye på enda flere mål og glemmer bort forsvaret, sier Pettersson, før han fortsetter:

- Dette er så godt som perfekt offensivt, men ikke alle trives like godt med forsvararbeidet, og dette må vi gjøre noe med, fortsetter Pettersson.

Tilbakemeldingene fra bortelagets trener tar man også med seg som gode ord:

-Dere spiller en god og underholdende hockey, og det var klasseforskjell mellom Flyers og Ringerike i dag.

Flyers har dermed lagt grunnlaget for en videre god utvikling på roadtripen.

Og hvis Daniel Donborn (9 mål i dag) fortsetter i samme stilen, da bør det bli svært så gøy å se på fremover!


0 Kommentar

Storseier i serieåpningen!

Postet av A-laget den 1. Nov 2015

(Viktor Skeppström; En av flere svært friske spillere i sesongåpningen. Foto: Stig Englund)

Flyers serieåpnet i dag mot fjorårets divisjonstoer JAR IK, og et spent publikum (ca 150) møtte opp for å se hva sesongen kan bringe. Trener Sahlvall lovet i Coach's Corner før matchen en offensiv og morsom hockey, og Flyers, under ledelse av nevnte Sahlvall og Kaptein Pettersson, leverte varene til gangs.

JAR IK ble sendt hjem med 14 baklengs i sekken, og produserte kun 7 mål selv. Og det bør sies at JAR's syv scoringer til en viss grad må tilskrives slurv av Flyers i egen sone oppe i et målkalas av dimensjoner.

Et rush fra start, med scoringer av høy klasse, satte Flyers i en behagelig 4-0-ledelse omtrent før tilskuerne hadde fått med seg at sesongen var i gang. JAR virket kompetente, men ble uskadeliggjort gjennom angrep etter angrep fra et svært offensivt hjemmelag.

Flyers' toneangivende spillere Daniel Donborn, Anton Melin og Viktor Skeppstrøm skapte gang på gang bryderi for gjestene, som tross redusering måtte helt opp til 8-1 gjennom nesten to perioder før en slags oppvåkning førte til noe som lignet begynnelsen på en opphenting.

8-1 ble litt vel fort til 8-4, som virket som en skummel "3.-divisjonsledelse" å gå inn i siste periode med - med sesongåpningsnerver.

Men Flyers' nerver var ikke satt veldig ut virket det som, og Flyers holdt JAR på trygg avstand og økte sågar ledelsen gjennom siste periode. Det skulle som nevnt ende med hele 14-7 til slutt.

Det var aldri tvil om hvem som skulle ta tre poeng i dag. Flyers fremstår som robuste, kvalitetsbevisste, offensivt anlagt og klare for året som kommer.

Og med det er standarden satt for neste kamp, vi gleder oss til fortsettelsen!0 Kommentar

Coach's Corner - Første seriekamp vs JAR

Postet av A-laget den 30. Okt 2015

Sesongåpning denne helgen, Jar IK står för motståndet! Vi har 2 treningskamper i beina mot bra motstand som viser hvordan matchene kommer til å bli utover vinteren. Med for mye feil i disse kampene har vi tapt begge, noe vi ikke har tenkt å gjøre på søndag.

Vi kommer til å stille opp med det beste mulige laget vi har tilgang til, og vi kommer til å gjøre alt for å ta tre poeng den første matchen!

Vi har trent mye på posisjonsspill og mann-mann spill, noe jeg håper vil gi resultater i det kommende oppgjøret sammenlignet m,ewd treningskampene. Nå vet ikke jeg mye om Jar som lag annet enn at de kom på andreplass i serien i fjor, hvilket beviser at vi møter et bra lag. Men - det jeg vet er at vi kommer til å by på en fartsfylt og underholdende hockey med et høyt tempo fra første dropp. Jar skalø få det tøft fra nedslepp til tuta går etter 60 minutter!

Håper på et bra trøkk fra publikum på tribunen, når dere er på plass for å se kaptein Pettersson og Flyers holde de tre første, viktige poengene for året hjemme!

Coach Sahlvall


0 Kommentar

Treningskamp mnot Oppsal søndag

Postet av A-laget den 18. Sep 2015


LogoFlyers.jpeg


Ullensaker Flyers har innledet sesongoppkjøringen, og møter søndag 20/9 klokken 17.00 Oppsal til trenigskamp i Jessheim Is-og flerbrukshall.

Flyers vil de nærmeste ukene spille flere treningskamper. Lagets nye Trener, Kevin Sahlvall, er spent på hva kampene vil gi av svar.

Troppen ansees som forsterket sammenlignet med fjoråret, da laget tok seg relativt smertefritt gjennom 4. divisjon.

Laget spiller i år i 3. divisjon, og ventere sterkere motstand.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline