Første utenlandsturnering for JU13

Postet av JU13 den 20. Nov 2019

Fredag, 15.november reiste JU13 til Filipstad, Sverige for å delta på Girl power Cup 2019. Med oss hadde vi 4 JU16 spillere for å forsterke laget. Det var en spent spillerstall på 15 jenter som tok turen til nabolandet for å delta på jentenes første utenlandsturnering. 

Første kampen ble spilt kl.18 i Wassanhallen. JU13 møtte det svenske laget Clemensnas. Jentene kjempet mot ett lag bestående av jenter på 14-15 år. Lørdagen var en utfordrende dag med hele tre kamper. Motstanderne var Karlskrona, Filipstads/Hallafors, og Karlskoga. Det var en dag med mye spenning og noen utvisninger. Flyers jentene spilte tre harde kamper med tøffe motstandere med en gjennomsnitt alder på 14-15 år. Søndagens kamp var en kjempe prestasjon fra jentene. De spilte to omganger med en innsats som viste til vilje og godt samarbeid. Det var en kamp som alle var stolte over, trenerteamet, lagledelsen og tilreisende publikum!

Turen ga jentene og trenerteamet en smakbit av hva som finnes av sportslig kvalitet utenfor vår region. I tillegg ble det knyttet en sterkere på bånd innad i laget, som igjen skaper tillitt, respekt og vennskap. Turen ble avsluttet på en hyggelig vis med shopping på Charlottenberg! 0 Kommentar

Imponerende seriestart for JU13

Postet av JU13 den 20. Okt 2019

Ullensaker Flyers JU13 spilte sin første seriekamp mot VIF på lørdag. Jentene har trent og var klar for på gi Vålerenga spillerne motstand i sesongens første kamp. Flyers jentene scoret første målet etter 1 minutt og 3 minutter etterpå ble det to null til Ullensaker. Vålerenga våknet og greide å score to kjappe mål. Kampen ble mer og mer spennende og slutt resultatet ble 4-4. En hederlig innsats med stå-på vilje hos Ullensaker jenter. Brannhjelmen gikk til Madelen for god innsats som keeper mot VIF og for å holde laget "i kampen". Mange gode redninger ble det!

Søndag kl. 12 møtte Ullensaker jenter Storhamar som motstander. Etter litt over 5 minutter kom det første målet fra Ullensaker. 7 minutter ut i første perioden scorer Storhamar, men Flyers jentene har et godt lagspill og sterk vilje og scorer 4 mål i andre omgang. Storhamar greide å score ett mål mot slutten av andre perioden og resultatet ble 5-2 seier for Ullensaker jenter U13. Brannhjelmen gikk ti Melina for en iherdig innsats på banen og for hennes sterk vilje!

Det var en spennende helg med godt lagspill, slitne jenter og en velfortjent uavgjort og en seier for jentene. Det gjenstår mange seriekamper, en reise til Sverige og en til Trondheim for en flott jentegruppe. 


0 Kommentar

Nok en vellykket Kick-off turnering for jenter er gjennomført!

Postet av JU13 den 3. Sep 2019

Vi kan med glede konstatere at den tredje kick-off turneringen for jenter ble en suksess på alle måter. Forrige helg var det arrangert kick-off turnering for JU10, JU13 og JU16. Det har vært 178 jentehockey deltagere fordelt på de forskjellige aldersgruppene. Det har vært kamper med intensitet, scoringer og gleder. Tribunen ble besatt av entusiastiske foreldre og supportere fra fjernt og nært. Foreldrenes dugnadsinnsats kan ikke roses nok! Uten foresattes involvering og engasjement ville vi ikke kunne ha arrangert en slik turnering! Nå kan vi se frem til en spennende hockeysesong for vår JU13 lag!

                                                             

                                                      


0 Kommentar

I helgen skjer det...!

Postet av JU13 den 29. Aug 2019

Det blir full aktivitet for jentehockey spillere i Jessheim is-og flerbrukshall i helgen. Allerede fredag begynner Vålerenga JU13 med kamp mot Lørenskog/Skedsmo JU13 kl.17:30! Kampene fortsetter helt frem til siste kampen, som begynner kl.21:15, hvor blant annet spillere fra Ullensaker Flyers JU16 kommer til å delta på et samarbeidslag med Wildcats fra Jar/Jutul.

På lørdag starter Ullensaker Flyers JU13 grytidlig på morgenen med kampstart kl.07:30 og møter laget fra Stavanger JU13. Lørdagen fortsetter med mange kamper helt fremt til siste kampen som begynner kl.20:45. Det blir kamper for de yngste jentene også! Ullensaker Flyers JU10 møter Stavanger JU10, som tok turen til oss for å være med på turneringen. Kampen begynner kl.10:10. På samme tid spiller Ski JU10 og Lørenskog/Skedsmo JU10 kampen sin. Det blir mange spennende kamper som kommer til å bli avviklet gjennom hele lørdagen.

Søndagen begynner igjen med Ullensaker Flyers JU13 som kommer til å møte laget fra Storhamar JU13. Forrige sesong spilte Flyers jentene jevne kamper mot Storhamar, så det blir spennende å følge med på denne kampen som starter allerede kl.08:00. Siste kampen på søndag begynner kl.17:00, hvor Ski JU13 møter Lørenskog/Skedsmo JU13. 

Helgen kommer til å by på mange spennende kamper og åpen kiosk! Ta gjerne turen innom og støtt jentehockey!

Her er  Kampoppsett til helgen.


0 Kommentar

Om to uker braker det løs....

Postet av JU13 den 14. Aug 2019

Ullensaker Flyers arrangerer Kick-Off turnering for jenter i aldersklassen JU10, JU13 og JU16 i helgen 30.august-1.september. Det er tredje gangen at klubben arrangerer en turnering kun for jenter. Det er gledelig å notere at  JU10 og to JU13 lag deltar fra Stavanger. I tillegg deltar lag fra Ski med JU10 og JU13, Lørenskog med JU10 og JU13, Wildcats med JU13 og JU16 i samarbeid med Østlandsjenter, Vålerenga med JU13 og JU16., Storhamar med JU13 og JU16. Klubben er stolt over å stille med eget lag i JU10, og JU13 årsklassen. I tillegg er Flyers jenter representert i JU16 samarbeidslaget Østlandsjenter. JU16 puljen utvides med et Rookies lag som kommer til å bestå av jenter født i 2007 fra deltagende lag. På den måten kan spillerne bli bedre kjent og skaffe nye bekjentskaper, i tillegg til å bryne seg mot JU16 lagene. Første kampen begynner allerede fredag, 30.august kl. 17.30 og siste kampen for helgen avsluttes søndag, 1.september kl.18.45. Det er bare å glede seg til helgen med mye fart, spenning og moro!


 -off


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline