Juleavslutning med VIF kamp og kåring av spillere

Postet av JU13 den 27. Des 2018

JU13 hadde juleavslutning i Furuset Forum, hvor de så på kampen mellom Vålerenga og Storhamar. Det var en annerledes opplevelse for de fleste jentene som fikk oppleve Klanen på nært hold. Kampen endte i VIFs favør, som de fleste var glade for. Etter kampen fikk jentene mulighet for å møte VIF gutta i garderoben og ta et felles bilde. 

I pausen ble det utdelt tittelen  "Iron Girl" til Aina og "You can't stop me" til Terese, de to spillerne som utmerket seg under barmarks konkurransen dagen før.  Det har vært en spennende sesongstart med utvidelse av støtteapparatet, utvikling av jentene og ikke minst mye godt humør og refleksjoner i garderoben. 

Januar begynner med bortekamp i Østfold og en spennende tur til Stavanger, som alle gleder seg til! Vi blir en stor tropp som reiser og er allerede godt i gang med planleggingen.


0 Kommentar

Vellykket jentehelg med landslagsamling og jenteskøytedag

Postet av JU13 den 18. Des 2018

Ullensaker Flyers jentehockey sto som arrangør for landslagsamling for jenter 16 i helgen som var. Vår egen Flyers jente, Marte Brenni Englund, var også med på samlingen. Til daglig spiller Marte på Flyers U15, i tillegg til Hasle-Løren kvinner. Ullensaker Flyers er blant klubbene i Norge som satser på utvikling og rekruttering av jenter til hockey. 

Samtidig med landslagsamlingen var det stor aktivitet på isen når over 50 jenter i aldersklassen 5-10 år fikk skøyteopplæring av våre JU13 spillere, damelaget og våre engasjerte trenere. Det var julemusikk og mestring og latter å se blant de jentene som møtte til aktiviteten på en søndags ettermiddag. Jenteavdelingen planlegger å ha flere jenteskøytedager for neste år.


0 Kommentar

Gratis jenteskøytedag 6. og 16.desember

Postet av JU13 den 25. Nov 2018

Ullensaker Flyers jentehockey arrangerer to gratis jenteskøytedager 6. og 16. desember for jenter mellom 5-10 år. Det er mulighet for å velge mellom tre nivåer og gruppene blir undervist av våre damelag- og eldste jentespillere.  Følg linken for registrering:

Registrering


0 Kommentar

JU13 utvider trenerteamet med Karen Jensen-U18 landslagspiller

Postet av JU13 den 20. Okt 2018

Ullensaker Flyers JU13 utvider trenerteamet sitt med U18 landslagsspiller, Karen Jensen. Karen spiller for Hasle-Løren kvinner elite, i tillegg til U18 landslaget. Karen er en ivrig og talentfull hockeyspiller og Flyers jentene setter stor pris på hennes engasjement og bidrag for å utvikle jentelaget. Sammen med hovedtreneren Luis Gines og Brian Sutton, sportskoordinator for klubben, har JU13 fått et trenerteam rundt laget med gode utviklingsmuligheter for alle. 


0 Kommentar

I helgen skjer det!..Kom og se på Flyers jenter spille i kick-off turneringen!

Postet av JU13 den 11. Sep 2018

I helgen 14-16.september arrangerer Ullensaker Flyers JU11-13 kick-off turnering før seriespillet begynner for fullt. Jentene har vært i hard trening i de siste ukene med å forberede seg til å møte tilreisende lag fra forskjellige deler av landet. 

Fredag kl.19 braker det løs mellom Flyers jenter og Storhamar jenter. Kl.20 spiller Kongsvinger og Vålerenga og siste kampen spilles av Rosenborg og Stavanger. I løpet av helgen kommer det til å bli avviklet 20 kamper totalt med jentehockey. 

Kom og heie på Flyers jenter! Vi kommer til å ha åpen kiosk med salg av blant annet Flyers vafler!


0 Kommentar

Ullensaker Flyers jenter JU11-13 er klar for egen kick-off cup!

Postet av JU13 den 6. Sep 2018

Ullensaker Flyers, jenter JU11-13,  gjør seg klar for sin egen arrangert jentecup, helgen 14-16.september.  Jentene har vært i hard trening i de siste to ukene for å forberede seg til cupen. Tilsammen deltar 8 lag fra nært og fjernt. Det er gledelig at Stavanger med to lag, og Rosenborg med ett lag tar turen til Jessheim, for en helg med fokus ,både på det sportslige og det sosiale for jenter. De andre deltagende lag er : Jar Wildcats, Vålerenga, Storhamar, og Kongsvinger.

Denne sesongen kommer Ullensaker Flyers jenter til å delta i den nasjonale serien arrangert i regi av Norges Ishockeyforbund, hvor det er 12 andre påmeldte jentelag. Flyers JU11-13 har fått 5 spillere født 2008 og pr.dags dato er det registrert 14 aktive spillere. Jentene stiller i særklasse når det gjelder keepere. Spillergruppa har 5 jenter som både spiller ute og er aktive til å utvikle sine keeperferdigheter også. Det er en spennende sesong som venter på jentene og de gleder seg til det.


0 Kommentar

Team building for jentelaget

Postet av JU13 den 24. Aug 2018

Forrige helg hadde JU13 sammen med JU10 team building på Bjørknes gamle skole i Nes kommune. Aktivitetslederen var Thomas Lind, mens foreldrene som var tilstede bidro med andre oppgaver rundt laget. Jentene var delt opp i mindre grupper og de hadde tre forskjellige oppgaver som de skulle samarbeide om, blant annet å bygge tårn av spagetti og marshmallows. Litt utover ettermiddagen var det felles grilling og friaktivitet etterpå. De tilstedeværende foresatte fikk oppleve en egen komponert show av jentene med dans, musikk og stand-up comedy. Jentene har flere talenter i tillegg til å spille hockey! 

Nå er det bare å glede seg til ny sesong hvor Ullensaker jentehockey deltar i nasjonalserierunden for jenter  JU13, kretsserierunde for JU10 og "gutteserien U13"!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline