Postet av Ullensaker Flyers den 1. Des 2015

Sterk laginnsats ordnet 4-2 Mot Gjøvik

Flyers reiste til Gjøvik med 11 utespillere og 1 keeper.
Gjøvik hadde en sterk stall med 20spiller og forsterkninger fra sitt lag i 2.div

Gjøvik ga sterk motstand men Flyers stod bra imot trycket og hadde flere farlige sjanser tidlig i kampen.
Jonas Castellanos åpnet målkontoen med 1-0 for Flyers etter ca 4 minutter.

I 2e perioden skaper begge lag sine sjanser men Lars Jokstad setter sin og perioden slutter 2-1 til Flyers

Gjøvik hadde i starten av 3e periode mange sjanser som kunne gitt dem ledelsen, men Flyers nyervervede keeper Kormano reddet laget med stor spill i målet. Flyers fant tilbake til sitt spill i midten av 3e, etter at Gjøvik med 7 minutter igjen å spille dro på seg en unødvendig 5 minutter utvisning for knetakling og seinere en 2 minutter for hooking så kunne Kenneth "Furuseth" Pedersen og Erik Högberg avgjøre kampen med hvert sitt power-play mål-