Storseier i serieåpningen!

Postet av A-laget den 1. Nov 2015

(Viktor Skeppström; En av flere svært friske spillere i sesongåpningen. Foto: Stig Englund)

Flyers serieåpnet i dag mot fjorårets divisjonstoer JAR IK, og et spent publikum (ca 150) møtte opp for å se hva sesongen kan bringe. Trener Sahlvall lovet i Coach's Corner før matchen en offensiv og morsom hockey, og Flyers, under ledelse av nevnte Sahlvall og Kaptein Pettersson, leverte varene til gangs.

JAR IK ble sendt hjem med 14 baklengs i sekken, og produserte kun 7 mål selv. Og det bør sies at JAR's syv scoringer til en viss grad må tilskrives slurv av Flyers i egen sone oppe i et målkalas av dimensjoner.

Et rush fra start, med scoringer av høy klasse, satte Flyers i en behagelig 4-0-ledelse omtrent før tilskuerne hadde fått med seg at sesongen var i gang. JAR virket kompetente, men ble uskadeliggjort gjennom angrep etter angrep fra et svært offensivt hjemmelag.

Flyers' toneangivende spillere Daniel Donborn, Anton Melin og Viktor Skeppstrøm skapte gang på gang bryderi for gjestene, som tross redusering måtte helt opp til 8-1 gjennom nesten to perioder før en slags oppvåkning førte til noe som lignet begynnelsen på en opphenting.

8-1 ble litt vel fort til 8-4, som virket som en skummel "3.-divisjonsledelse" å gå inn i siste periode med - med sesongåpningsnerver.

Men Flyers' nerver var ikke satt veldig ut virket det som, og Flyers holdt JAR på trygg avstand og økte sågar ledelsen gjennom siste periode. Det skulle som nevnt ende med hele 14-7 til slutt.

Det var aldri tvil om hvem som skulle ta tre poeng i dag. Flyers fremstår som robuste, kvalitetsbevisste, offensivt anlagt og klare for året som kommer.

Og med det er standarden satt for neste kamp, vi gleder oss til fortsettelsen!