Imponerende seriestart for JU13

Postet av JU13 den 20. Okt 2019

Ullensaker Flyers JU13 spilte sin første seriekamp mot VIF på lørdag. Jentene har trent og var klar for på gi Vålerenga spillerne motstand i sesongens første kamp. Flyers jentene scoret første målet etter 1 minutt og 3 minutter etterpå ble det to null til Ullensaker. Vålerenga våknet og greide å score to kjappe mål. Kampen ble mer og mer spennende og slutt resultatet ble 4-4. En hederlig innsats med stå-på vilje hos Ullensaker jenter. Brannhjelmen gikk til Madelen for god innsats som keeper mot VIF og for å holde laget "i kampen". Mange gode redninger ble det!

Søndag kl. 12 møtte Ullensaker jenter Storhamar som motstander. Etter litt over 5 minutter kom det første målet fra Ullensaker. 7 minutter ut i første perioden scorer Storhamar, men Flyers jentene har et godt lagspill og sterk vilje og scorer 4 mål i andre omgang. Storhamar greide å score ett mål mot slutten av andre perioden og resultatet ble 5-2 seier for Ullensaker jenter U13. Brannhjelmen gikk ti Melina for en iherdig innsats på banen og for hennes sterk vilje!

Det var en spennende helg med godt lagspill, slitne jenter og en velfortjent uavgjort og en seier for jentene. Det gjenstår mange seriekamper, en reise til Sverige og en til Trondheim for en flott jentegruppe.