U12 (2008) til en god start!

Postet av 2007 (U14) den 7. Nov 2019

Etter å ha avsluttet en tøff sesong 2018/19 kom U12 Flyers tilbake til isen (serieutslipp) med sin første kamp mot Sandefjord på hjemmisen. Bare sekunder inn i kampen scoret U12 Flyers og så aldri tilbake 12-0 på hjemmebane. William Andriopoulos med et hattrick, Philip Jensen med to mål leder an som flere spillere kom inn i scoringslisten.2. og 3. kamp i sesongen så U12 Flyers spille borte hos Ringerike og vinne en "thriller" 4-3, og med Markus Larsen med en scoring i underkant av 2 minutter igjen og supersterke 1. gangs keeper Gabriel som gjorde mange kampskiftes blokkeringer.


Kamp 3 så U12 Flyers distribuere en sterk forecheck og vant mot Ringerike 9-3. William med et annet hattrick (3), Philip Jensen med 2 til, Philip Granli med sitt første mål, Markus, Carl Johan, Noah, Oliver, Birk og andre spilte som erfarne proffer.

Kamp 4 vs Gruner var en tøff kamp og U12 Flyers falt i Oslo. Markus Larsen og William Andriopoulos scoret for Flyers mot et tøft Gruner-lag som kom klare til å spille med flere erfarne spillere fra deres JU-lag.

Det er en lang sesong og det vil være opp- og nedturer, men dette var en flott start!

Trenerne våre er super stolte av innsatser og gleder oss til en flott sesong 2019-20!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline