Coach's Corner - Første seriekamp vs JAR

Postet av A-laget den 30. Okt 2015

Sesongåpning denne helgen, Jar IK står för motståndet! Vi har 2 treningskamper i beina mot bra motstand som viser hvordan matchene kommer til å bli utover vinteren. Med for mye feil i disse kampene har vi tapt begge, noe vi ikke har tenkt å gjøre på søndag.

Vi kommer til å stille opp med det beste mulige laget vi har tilgang til, og vi kommer til å gjøre alt for å ta tre poeng den første matchen!

Vi har trent mye på posisjonsspill og mann-mann spill, noe jeg håper vil gi resultater i det kommende oppgjøret sammenlignet m,ewd treningskampene. Nå vet ikke jeg mye om Jar som lag annet enn at de kom på andreplass i serien i fjor, hvilket beviser at vi møter et bra lag. Men - det jeg vet er at vi kommer til å by på en fartsfylt og underholdende hockey med et høyt tempo fra første dropp. Jar skalø få det tøft fra nedslepp til tuta går etter 60 minutter!

Håper på et bra trøkk fra publikum på tribunen, når dere er på plass for å se kaptein Pettersson og Flyers holde de tre første, viktige poengene for året hjemme!

Coach Sahlvall


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline