Endelig er U11 i gang!

Postet av U14 den 15. Nov 2015

Ullensaker Flyers U11 er endelig i gang med sesongen!

Ullensaker Flyers' nye oppsetning med 2005-lag, i år i U11-serien, debuterte i dag i seriesystemet og på stor bane for første gang, med hederlig tap 1-3 borte mot Kongsvinger.

Vi voksne er alle veldig stolte av barna, som tross tapet faktisk var minst like friske til beins som Kongsvinger!

Åpningsperioden ender 1-1, etter at Flyers har tatt ledelsen 1-0 tidlig. En herlig følelse i laget, som viste seg frem mange ganger og hadde mange sjanser til å score. Alexander var kaptein for dagen og toneangivende, og en god rollemodell for hardt kjempende medspillere. Han scoret også Flyers' eneste mål for dagen (men kunne med litt mer flaks og dyktighet scoret enda mer! :) ) En fri rolle som superoffensiv back passet Alexander svært godt i denne kampen.

Flyers' keeper Jonas Carlson gjør også en veldig god figur, og er en trygghet bak der. Han viste seg skikkelig frem med en Lundquist-redning med langstrakt spak langs mållinjen som reddet det som så ut som et garantert Kongsvinger-mål. Med god hjelp fra Flyers' øvrige backer Gustav Brennum, Mathias Johansen og Ayub Jamal Hassan, som alle viste svært gode tendenser, ble kampen en skikkelig fin start på sesongen.

Flyers U11's nyeste ankomster Karoline Tverberg, Marius Aas og Eric Westrum gjør alle tre en meget god figur i sin aller første kamp for klubben, og det er morsomt å se at lagets stamme vokser med veldig fine tilskudd!

Ringrevene Andreas Øverby, Leon Hagen og Kevin Halvorsen var farlig frempå flere ganger, og jobbet iherdig hjemover på banen gjennom hele kampen. Meget godt arbeid! Det blir scoringer på disse gutta i år, det er jeg sikker på!

Center Marte Englund var tryggheten selv, og ble et viktig bidrag i lagets fine fremtreden i dag. Hun vil garantert utgjøre en viktig brikke i andre matcher hun stiller opp på utover sesongen.

En heiagjeng bak spillerboksen, som alle barna hørte gjennom kampen, er et svært viktig moment for et lag i utvikling, og både spillere og trenere / støtteappartat er svært takknemlige for dette!

Matris Johansen, Lagleder Mo og Ghettoblastermaster Halvorsen gjør også sakene sine bra og sørger med det for at spillere og trenere kan fouksere på kampen under optimale forhold.

Ullensaker Flyers U11 gleder seg til fortsettelsen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline