Etter skoletid - Touchdown med TP og Rasmus!

Postet av Ullensaker Flyers den 9. Feb 2016

Ullensaker Flyers har i lengre tid jobbet for å få til trening for våre yngre medlemmer rett etter skoletid. Vi har sett for oss et tilbud på tvers av alder og kjønn, og et tilbud hvor alle skal trives og klubbfølelsen skal styrkes.

Vi har derfor gleden av å informere om at dette nå er på plass, og vi er veldig stolte over å kunne presentere trenerne for det første semesteret;

Thomas Pettersson er vår kaptein på a-laget, også kjent som TP. Thomas er en mann med et stort og brennende hjerte for utviklingen av vår klubb og for våre yngre spillere. Han har spilt ishockey siden han var guttunge, og har i Norge vært involvert i Nes og Skedsmo før han havnet i Flyers. Forrige sesong trente han Nes. Han har trenerutdannelse gjennom hockeygymnasiet i Mora.

Med seg har han fått med seg Rasmus Pettersson. Rasmus er dagens trener på a-laget. Han har spilt aldersbestemt i Sverige, og ble tatt opp i a-lagstroppen til Hammarö som 18 åring. Rasmus la opp som spiller i noen år, før arbeid i Norge førte han til Flyers. En operasjon i hælene satte han på sidelinjen som spiller i år, men han tok på seg treneransvaret for vårt a-lag midtveis i denne sesongen.

Touchdown vil være ett tilbud til våre medlemmer mellom 8-14 år. Det betinger at barna må komme seg til hallen på egenhånd og klare å få på seg utstyret selv. Istiden vil være hver tirsdag og torsdag fra kl 15:00 - 16:30.
Oppstart vil være tirsdag 01.03, og siste økt vil være torsdag 28.04.
Det vil legges vekt på at man skal oppføre seg på en skikkelig måte og at man skal bidra i gruppa. Alle deltakere må signere en deltagerkontrakt. Dette gjør vi fordi vi vil ha verdier og grenser forankret på en skikkelig måte. Målet for dette tilbudet er er å bygge og styrke klubben, og alle skal føle at de er del av et fellesskap. Touchdown vil også naturligvis styrke deltagerne sportslig,

Det legges opp til ett par sosiale sammenkomster i tillegg til treningen på is.

Den sportslige planen er lagt, og vi gleder oss til å komme i gang!

Det vil koste 400,- for denne runden på Touchdown. Merk at det kun er 30 plasser, og førstemann til mølla-prinsippet vil derfor gjelde.

Påmelding skjer per e-post til atle.merg@ullis.no. Merk e-post med "touchdown".

Hjertelig velkommen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline